Spela på politik

Går det att spela på politik kanske du frågar dig nu och svaret är enkelt: ja det kan du göra. Det finns en rad olika bettingsajter som har skapat olika odds för olika politiska event. Det kan vara allt från senaste Sifoundersökningen till Riksdagsvalet. Det är egentligen inte en större skillnad än när vi spelar på hästar eller fotboll och vanligtvis handlar det om ett intresse för att kunna göra sina satsningar rätt.

 

Är du intresserad av hästar så spelar du på det och de som gillar fotboll spelar på det men är du intresserad av politik så ska du förmodligen försöka ge dig i kast med att lägga politiska bets istället.

 

Högsäsongen för att spela på politik är självfallet vid valtider. Det svenska riksdagsvalet är naturligtvis stort men även det amerikanska presidentvalet brukar vara ett sort bettingevent. Europaval och kommunal- samt landstingsval brukar man normalt inte sätta odds på. Det svåraste är när vi spelar på odds inom politik är att ha förmågan att se objektivt på partierna. Har vi ett parti som vi sympatiserar med eller till och med är medlem i så kan det vara frestande att satsa en slant på det partiet istället för på det parti som faktiskt har chanser att vinna. Blir du riktigt duktig på oddsspel inom poltik så finns det självklart en del pengar att hämta inom denna gren precis som om du är duktig på hästar eller fotboll även om detta inte är en sport.

 

För att hitta de bra sidorna på nätet som har skapat möjligheten för oss att spela på politik så rekommenderas att gå in på en sida som presenterar onlinecasinon. Anledningen är att de ofta har fina erbjudanden där som du kan utnyttja för att öka på ditt insatta kapital men glöm inte bort att du också vill ha en bra kundtjänst som du kan prata med om det skulle uppstå några problem med ditt konto eller ditt insatta kapital. I övrigt så önskar vi dig lycka till!